required category

Door het snertweer van de dagen ervoor en op de bewuste ochtend van zondag 9 december, konden we nog niet vermoeden dat het SNERtoernooi uiteindelijk onder prima weersomstandigheden zou worden gespeeld.

Na de 24 uur verwachting die ochtend waren we pas echt gerust, alle weersites gaven een zelfde beeld. Het zou die uren s’middags nagenoeg droog zijn.

Om 12.00 uur werden de deelnemers met koffie ontvangen.
Na de koffie startte de eerste ronde.
Met de indeling en samenstelling van de partijen was met het niveau van de spelers zoveel mogelijk rekening gehouden. In het volbezette toernooi werden spannende wedstrijden gespeeld. Winnaar was degene die na 3 rondes de meeste games had gewonnen.
Rietje Jansen hield, zoals gewoonlijk, de puntenadministratie bij.
Na de eerste ronde was er gelegenheid om snert met roggebrood en spek te eten.
De snert smaakte heerlijk en iedereen liet het zich goed smaken. Voor de niet - liefhebber was er tomatensoep.
Rond 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats. De prijzen waren ook dit toernooi door sponsor De Wingerd uit Gorssel ter beschikking gesteld, waarvoor onze hartelijk dank.

Met het SNERTtoernooi sluiten wij we dit succesvolle jaar af.
De NLC wil alle deelnemers die dit jaar hebben deelgenomen aan onze toernooien hartelijk danken.
Mocht je ook zin hebben om aan deze toernooien mee te doen en ontvang je via de app hiervoor nog geen uitnodiging, mail dan je 06 nummer met whatsapp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot volgend jaar!

Winnaars.
Heren
1. Hans Allersma
2. Alain van der Velden
3. Willem Groot Zwaaftink

Dames
1. Anja Boere
2. Inez Rensink
3. Ingrid van Orden

De NLC wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, sportief 2019.

Snerttoernooi 2018

De NLC nodigt je van harte uit om op zondag 9 december deel te nemen aan het SNERTtoernooi.

Een mooie voorbereiding voor het WinterMarkepaaltoernooi?    Voor het SNERTtoernooi schrijf je je *individueel in. Met vermelding van je niveau. De commissie stelt zoveel mogelijk op basis van je niveau de DD, HD en MIX partijen samen.   *Programma - 12 uur: ontvangst met koffie en wat lekkers - 12.30 uur: start wedstrijden - 15.30 uur: borrel en prijsuitreiking    *SNERT Tussen de partijen door is er gelegenheid om, tegen een kleine vergoeding, een kop heerlijke snert te eten.   *Inschrijven Via de inschrijflijsten naast het digitale afhangbord óf reageer op de app óf mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Doe je (weer) mee? Leuk.   We zien je aanmelding graag tegemoet. De NLC.

Het is weer voorbij, die mooie zomer.
Nou, niet dus. Het was  het mooiste weer van de wereld op die zondag, de 16de september 2018 .

We transpireerden dat het een lieve lust was, kledingstukken werden aan de kant geslingerd, rode koppen kleurden het tableau van de tennisvelden, daar tijdens het “ Terug van Vakantie Toernooi”aan de Flierderweg.

Er werd fanatiek gestreden in prachtige partijen , zorgvuldig samengesteld door de organisatie. Geen wanklank werd gehoord. “In of uit” discussies : ze waren er niet.

Om 12.00 uur werden we welkom geheten  door Levineke die ons nauwkeurig vertelde hoe de spelregels waren. Koffie met gebak, je weet het wel. Om 12.30 uur precies begon de strijd.

Eerst het inspelen, de klaroenstoot , het strijden om de meeste punten, de klaroenstoot opnieuw en dan op naar de eigengemaakte heerlijke soep van Gerda en het zelf  meegebrachte broodje , het leek wel - Zandvoort aan de zee - en op naar de nieuwe ronde.

Dat drie keer op een rij.

De prijsuitreiking door Menno tijdens de borrel: de watertjes en de pils, je kent het wel. De prijzen bestonden uit 4 heerlijke flessen witte wijn.  Ter beschikking gesteld door een van onze sponsoren, slijterij en wijnhuis de Wingerd in Gorssel.

De prijs voor de dames ging naar (1)Nelleke de Koning en (2)Levineke  Meylink.

De prijs voor de heren naar (1)Roberto ter Hark* en(2)Arjan de Boer.

*Roberto heeft inmiddels de bijnaam Nadal verworven.

Wie droomt er niet van ooit eens tegen Nadal te mogen spelen. Die eer heb

ik nog niet gehad, maar ik lust hem rauw.

De Nieuwe Leden Commissie (NLC) heeft het “Terug van Vakantie Toernooi” georganiseerd. Dit in aansluiting op het “Thuisblijvers Toernooi”. Beiden een succes.

De ongedwongen sfeer, de perfecte organisatie ervan.

Hoe heerlijk was dit alles.

- Pieter Postema -

Het is weer tijd voor het befaamde Wintermarkepaaltoenooi. Schrijf je snel in via: deze link:

Thuisblijverstoernooi 2018

De Nieuwe Leden Commissie heeft dit jaar opnieuw het ThuisblijversToernooi georganiseerd.  Het toernooi was wederom een enorm succes. Deze keer deden er ook drie enthousiaste deelnemers van LTC Zutphen mee. Vanwege de warmte waren we al om 9.00 uur gestart. Met koffie en cake. Er hadden zich 22 deelnemers ingeschreven. De spelers hebben drie keer een ronde getennist. De partijen waren prachtig ingedeeld, zodat iedereen moest strijden om de punten.  Tussendoor hielden we steeds even een korte drinkpauze.

De sfeer was heel gezellig! Rond twaalf uur werd er een fantastische lunch geserveerd.  Heerlijk met z’n allen in de schaduw van de platanen. Daarna was de prijsuitreiking. Twee dames en twee heren gingen met een mooie fles wijn naar huis! Alle deelnemers gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Het volgende toernooi dat de NLC gaat organiseren is het  “Terug Van Vakantie Toernooi”. Dit toernooi is gepland voor zondag 16 september. ( start 12.00 uur) Er komt een inschrijflijst naast het afhangbord te hangen. Je kunt je óók opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit toernooi heeft als doel: elkaar ontmoeten na de vakantie, ervaringen uitwisselen en genieten van mooie tennisuurtjes! Kortom: doe gezellig mee. Wij hebben er nu al zin in!!

De Nieuwe Leden Commissie,