required category

De inschrijving voor het Zomer Markepaaltoernooi 2019 is geopend. Daar moet je als lid van LTC Gorssel gewoon bij zijn! Want voor zowel beginners als gevorderden is dit het leukste tennistoernooi van de regio.

Zwoele zomeravond, mooi verlicht tennispark, muziekje op de achtergrond en lekker tennissen. Dát is de sfeer van het Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel. Dit jaar vindt het toernooi plaats van 24 tot en met 30 juni. Naast sportiviteit staat het Zomer Markepaaltoernooi garant voor gezelligheid. Drink met de tegenstander nog een drankje, eet een hapje of kom de spelers aanmoedigen. Er is iedere avond live muziek, met als hoogtepunt de Hollandse avond op vrijdag.

Poules in elke speelsterktes

Het Zomer Markepaaltoernooi trekt elk jaar spelers uit de hele regio en op elk niveau. En dat is niet voor niets. Er wordt gespeeld in diverse poules, waardoor je ten minste twee partijen speelt tegen een team van gelijke speelsterkte. Je kunt je vanaf nu inschrijven en meedoen in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel.

·      25+ categorie 3 en 4

·      35+ categorie 5, 6, 7 en 8

Beschikbaarheid doorgeven

Wil je meedoen, maar ben je niet elke dag beschikbaar? Laat je hierdoor niet weerhouden. In overleg met het toernooisecretariaat is het meestal we op te lossen, mits op tijd gemeld. Op de zaterdag kun je eventueel een dagdeel als verhindering opgeven.

Direct inschrijven?

Inschrijven voor het toernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl. Meer weten? Kijk op www.ltcgorssel.nlof volg LTC Gorssel op Facebook.

De 'Husselavond Speciaal' is een speciale tennisavond voor de eigen clubleden, met als doel om (nieuwe) (andere) leden van de club beter te leren kennen en ook met het doel om eens, anders dan de mensen van je vaste groepjes,  met en tegen andere leden te tennissen.
Speciaal' omdat er op deze husselavond een programma is.

Om 19.00 uur werden de deelnemers met koffie en cake ontvangen. Om 19.30 uur startten de partijen, die door husselen werden samengesteld, maar ook deels vooraf al waren vastgesteld, waardoor ook met niveau kon worden rekening gehouden.
Er werden leuke partijen gespeeld. Het weer was daarbij prima.
Rond 21.30 uur eindigden de laatste wedstrijden. Er werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Graag nodigen we je alvast uit voor de Husseluitwisseling met LTC Zutphen, op dinsdagavond 14 mei. Deze avond vindt plaats op ons eigen tennispark in Gorssel. Je kunt je hiervoor inschrijven op de inschrijflijst naast het digitale bord.

Zie op de website het volledige programma 2019 van onze activiteiten en toernooitjes.

De NLC.

Husselavond special 26 maart 2019

De NLC nodigt je van harte uit om op zondag 9 december deel te nemen aan het SNERTtoernooi.

Een mooie voorbereiding voor het WinterMarkepaaltoernooi?    Voor het SNERTtoernooi schrijf je je *individueel in. Met vermelding van je niveau. De commissie stelt zoveel mogelijk op basis van je niveau de DD, HD en MIX partijen samen.   *Programma - 12 uur: ontvangst met koffie en wat lekkers - 12.30 uur: start wedstrijden - 15.30 uur: borrel en prijsuitreiking    *SNERT Tussen de partijen door is er gelegenheid om, tegen een kleine vergoeding, een kop heerlijke snert te eten.   *Inschrijven Via de inschrijflijsten naast het digitale afhangbord óf reageer op de app óf mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   Doe je (weer) mee? Leuk.   We zien je aanmelding graag tegemoet. De NLC.

Door het snertweer van de dagen ervoor en op de bewuste ochtend van zondag 9 december, konden we nog niet vermoeden dat het SNERtoernooi uiteindelijk onder prima weersomstandigheden zou worden gespeeld.

Na de 24 uur verwachting die ochtend waren we pas echt gerust, alle weersites gaven een zelfde beeld. Het zou die uren s’middags nagenoeg droog zijn.

Om 12.00 uur werden de deelnemers met koffie ontvangen.
Na de koffie startte de eerste ronde.
Met de indeling en samenstelling van de partijen was met het niveau van de spelers zoveel mogelijk rekening gehouden. In het volbezette toernooi werden spannende wedstrijden gespeeld. Winnaar was degene die na 3 rondes de meeste games had gewonnen.
Rietje Jansen hield, zoals gewoonlijk, de puntenadministratie bij.
Na de eerste ronde was er gelegenheid om snert met roggebrood en spek te eten.
De snert smaakte heerlijk en iedereen liet het zich goed smaken. Voor de niet - liefhebber was er tomatensoep.
Rond 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats. De prijzen waren ook dit toernooi door sponsor De Wingerd uit Gorssel ter beschikking gesteld, waarvoor onze hartelijk dank.

Met het SNERTtoernooi sluiten wij we dit succesvolle jaar af.
De NLC wil alle deelnemers die dit jaar hebben deelgenomen aan onze toernooien hartelijk danken.
Mocht je ook zin hebben om aan deze toernooien mee te doen en ontvang je via de app hiervoor nog geen uitnodiging, mail dan je 06 nummer met whatsapp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot volgend jaar!

Winnaars.
Heren
1. Hans Allersma
2. Alain van der Velden
3. Willem Groot Zwaaftink

Dames
1. Anja Boere
2. Inez Rensink
3. Ingrid van Orden

De NLC wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, sportief 2019.

Snerttoernooi 2018

Het is weer tijd voor het befaamde Wintermarkepaaltoenooi. Schrijf je snel in via: deze link: