• jeugd-01.jpg
  • markepaal2.jpg
  • markepaal5.jpg
  • markepaal6.jpg
  • markepaal7.jpg
  • markepaal10.jpg
  • markepaal13.jpg
  • markepaal16.jpg
  • markepaal28.jpg
  • markepaal29.jpg
  • markepaal34.jpg
×

Fout

required category

Het is weer voorbij, die mooie zomer. 
Nou, niet dus. Het was  het mooiste weer van de wereld op die zondag, de 16de september 2018 .

We transpireerden dat het een lieve lust was, kledingstukken werden aan de kant geslingerd, rode koppen kleurden het tableau van de tennisvelden, daar tijdens het “ Terug van Vakantie Toernooi”aan de Flierderweg.

Er werd fanatiek gestreden in prachtige partijen , zorgvuldig samengesteld door de organisatie. Geen wanklank werd gehoord. “In of uit” discussies : ze waren er niet.

Om 12.00 uur werden we welkom geheten  door Levineke die ons nauwkeurig vertelde hoe de spelregels waren. Koffie met gebak, je weet het wel. Om 12.30 uur precies begon de strijd.

Eerst het inspelen, de klaroenstoot , het strijden om de meeste punten, de klaroenstoot opnieuw en dan op naar de eigengemaakte heerlijke soep van Gerda en het zelf  meegebrachte broodje , het leek wel - Zandvoort aan de zee - en op naar de nieuwe ronde.

Dat drie keer op een rij.

De prijsuitreiking door Menno tijdens de borrel: de watertjes en de pils, je kent het wel. De prijzen bestonden uit 4 heerlijke flessen witte wijn.  Ter beschikking gesteld door een van onze sponsoren, slijterij en wijnhuis de Wingerd in Gorssel.

De prijs voor de dames ging naar (1)Nelleke de Koning en (2)Levineke  Meylink.

De prijs voor de heren naar (1)Roberto ter Hark* en(2)Arjan de Boer.

 

*Roberto heeft inmiddels de bijnaam Nadal verworven.

  Wie droomt er niet van ooit eens tegen Nadal te mogen spelen. Die eer heb    

  ik nog niet gehad, maar ik lust hem rauw.

 

De Nieuwe Leden Commissie (NLC) heeft het “Terug van Vakantie Toernooi” georganiseerd. Dit in aansluiting op het “Thuisblijvers Toernooi”. Beiden een succes.

De ongedwongen sfeer, de perfecte organisatie ervan.

Hoe heerlijk was dit alles.

                                                                            

- Pieter Postema -

Terug van vakantie 2018

 

 

  

Terug van vakantie 2018

Thuisblijverstoernooi 2018

De Nieuwe Leden Commissie heeft dit jaar opnieuw het ThuisblijversToernooi georganiseerd.  Het toernooi was wederom een enorm succes. Deze keer deden er ook drie enthousiaste deelnemers van LTC Zutphen mee. Vanwege de warmte waren we al om 9.00 uur gestart. Met koffie en cake. Er hadden zich 22 deelnemers ingeschreven. De spelers hebben drie keer een ronde getennist. De partijen waren prachtig ingedeeld, zodat iedereen moest strijden om de punten.  Tussendoor hielden we steeds even een korte drinkpauze.

De sfeer was heel gezellig! Rond twaalf uur werd er een fantastische lunch geserveerd.  Heerlijk met z’n allen in de schaduw van de platanen. Daarna was de prijsuitreiking. Twee dames en twee heren gingen met een mooie fles wijn naar huis! Alle deelnemers gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Het volgende toernooi dat de NLC gaat organiseren is het  “Terug Van Vakantie Toernooi”. Dit toernooi is gepland voor zondag 16 september. ( start 12.00 uur) Er komt een inschrijflijst naast het afhangbord te hangen. Je kunt je óók opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit toernooi heeft als doel: elkaar ontmoeten na de vakantie, ervaringen uitwisselen en genieten van mooie tennisuurtjes! Kortom: doe gezellig mee. Wij hebben er nu al zin in!!

De Nieuwe Leden Commissie,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De LTC Gorssel beheert persoonlijke gegevens van alle leden. Deze gegevens zijn nodig om zaken rondom lidmaatschap, betaling, bardiensten, toezenden nieuwsbrieven en deelname toernooien te regelen. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming die in is gegaan op 25 mei 2018 moet de vereniging aantonen dat het behoedzaam met deze gegevens omgaat en dat alle leden het recht hebben om deze gegevens in te zien en eventueel te verwijderen.

Deze nieuwe regels hebben wij opgenomen in onze nieuwe Privacy Policy. Deze policy is beschikbaar op onze website.

 

Welke gegevens hebben wij van u?

Als u lid wordt van de LTC Gorssel geeft u ons persoonlijke gegevens. Deze gegevens slaan wij op in onze administratie.

 

Wij slaan de volgende gegevens van u op: 

-       Voornaam;

-       Tussenvoegsel;

-       Achternaam;

-       (Zakelijk) Telefoonnummer;

-       (Zakelijk) E-mailadres;

-       Geboortedatum

-       Geslacht.

-       Pasfoto

-       Adres en postcode

-       Speelsterkte

-       Bankrekeningnummer en BIC van uw bank

 

Van de KNLTB krijgen we de volgende gegevens over u:

-       Bondsnummer

-       Speelsterkte 

-       Rating enkele en rating dubbel

 

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

We gebruiken deze gegevens om u nieuwsbrieven te sturen over de vereniging en om u uit te nodigen voor bardiensten, tennistoernooien evenementen. We gebruiken uw bankrekeningnummer om de jaarlijkse contributie te innen. We slaan geen gegevens op dit wij niet nodig hebben.

  

Welke gegevens slaan wij op van minderjarige kinderen?
Wij slaan van minderjarige kinderen dezelfde gegevens op als van meerderjarige leden. Echter om deze gegevens op te slaan hebben wij wel toestemming van de ouders nodig. Bij het inschrijvingsformulier voor jeugdleden vragen wij derhalve expliciet om toestemming van de ouders om het minderjarige kind als lid toe te laten en om gegevens van het minderjarige kind op te slaan.

 

Wie kunnen deze gegevens inzien?

Diverse mensen hebben vanuit hun rol binnen de vereniging toegang tot deze gegevens. Dat zijn onder meer:

  

-       Het verenigingslid dat belast is met de administratie van de vereniging 

-       het bestuurslid belast met de financiën 

-       het verenigingslid belast met de communicatie

-       verenigingsleden die zorgdragen voor planning van bardiensten

-       verenigingsleden die zorgdragen voor organisatie toernooien

-        eventuele anderen

 

Een namenlijst van de leden die deze rollen bekleden, wordt beheerd door de secretaris van het bestuur. Iedereen die toegang heeft tot de gegevens van onze leden zal een verklaring ondertekenen waarin hij /zij aangeeft zorgvuldig met de gegevens van de leden om te gaan, deze niet ongevraagd te delen met derden, en de beveiliging van de eigen ICT-apparatuur die gebruikt wordt om deze gegevens in te zien of te wijzigen goed op orde te hebben.

 

Gebruik foto’s

Op onze website en op onze facebookpagina plaatsen wij met enige regelmaat foto’s. Wij zullen er op toezien dat deze foto’s genomen zijn op het tennispark van de LTC Gorssel of genomen zijn bij activiteiten die ondernomen zijn bij activiteiten op andere tennisparken waarbij leden van de LTC Gorssel een rol spelen.

 

Daarnaast zullen wij er op toezien dat foto’s van minderjarige leden altijd meer dan 1 verenigingslid tonen. Dus geen portretfoto’s of foto’s waarop slechts 1 kind afgebeeld staat.

  

 

U kunt de opgeslagen informatie altijd inzien, laten wijzigen of laten weghalen

Wilt u de gegevens die wij van u opslaan inzien? Dan kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen u dan deze informatie toesturen.  U kunt daarna een verzoek doen om deze gegevens te wijzigen of te vernietigen. Houd u er rekening mee dat u geen lid kunt blijven van de vereniging als wij niet persoonlijke informatie inzake het lidmaatschap kunnen opslaan.

 

Wilt u een foto laten verwijderen?

Heeft u bezwaar tegen een foto op onze website of onze facebookpagina waarop uzelf of uw kind staat afgebeeld? Dan kunt u een verzoek doen om deze te verwijderen. Stuurt u daartoe een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

 

Ik ben Rijna Smeerdijk, Vertrouwens Contact Persoon (VCP) van de LTC Gorssel. 

 

Omdat ik het heel belangrijk vind dat iedereen op een leuke en veilige manier kan sporten, heb ik de cursus Vertrouwens Contact Persoon van het NOC*NSF gevolgd.

Sporten is super! Maar het is vooral heel belangrijk dat kinderen, maar ook volwassenen, een fijn, gezellig, maar bovenal veilig sportklimaat hebben. Hier wil ik me graag voor inzetten. Om dat voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat we allemaal respectvol met elkaar omgaan.

 

Het is niet altijd even gemakkelijk om problemen of moeilijkheden (pesten, (seksuele) intimidatie of andere zaken) met de persoon zelf te bespreken. Je kunt de persoon die volgens jou ‘ongewenst gedrag’ vertoont daarop aanspreken, of hem of haar vertellen wat dit gedrag met je doet. Vaak is het probleem dan al opgelost. Lukt dit je niet, of heb je hier hulp bij nodig, dan kan ik je wellicht verder helpen. Dit omdat het zo ontzettend belangrijk is dat je plezier houdt in je sport!

Mochten er dingen zijn waar je zelf mee zit, voel je je bijvoorbeeld niet prettig in je team? Heb je als ouder/ verzorger het idee dat je kind het niet naar zijn of haar zin heeft? Heb je als leider of trainer problemen met je team? Of ben je vrijwilliger en ondervind je moeilijkheden waar je niet uitkomt? Bel of mail me dan. 

Ik ben ook regelmatig op de tennisclub te vinden, dan kun je me ook altijd even aanspreken of een afspraak maken. Samen kunnen we nadenken over de stappen die je kunt zetten om tot een oplossing te komen.

 

Als Vertrouwens Contact Persoon van de vereniging ben ik onafhankelijk, en géén onderdeel van het bestuur. De meldingen die ik krijg, zal ik altijd vertrouwelijk behandelen. Ze moeten schriftelijk gerapporteerd worden aan het bestuur maar dit gebeurt anoniem, tenzij het gaat om een dermate ernstig incident of om strafbare feiten. Er zal in zo’n geval eerst met je besproken worden hoe we dat verder op gaan pakken.

 

Ik hoop dat je me weet te vinden! Maar vooral dat je het naar je zin hebt en dat je nog lange tijd, met heel veel plezier, betrokken blijft bij de club, op welke manier dan ook!

Groet Rijna

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe mee aan de Kia World Tour of Groene competitie in het najaar! 

Heb jij ook zo veel plezier in tennis en vind je wedstrijdjes spelen erg leuk? Geef je dan nu op voor de Kia World Tour of de Groene competitie in het najaar en speel in september en oktober competitie met jouw tennismaatjes. In deze Tenniskids-competities speel je met jouw team tegen teams van andere clubs in de buurt. Het draait vooral om plezier en gezelligheid. Of je nu net begonnen bent of al een tijdje speelt, iedereen mag meedoen!

 

In de Kia World Tour en de Groene competitie ga je de strijd aan in teams van twee tot zes spelers. Vooral het in teamverband spelen maakt deze competities zo leuk. Je gaat samen naar een uitwedstrijd, speelt met z’n allen meerdere wedstrijdjes en je maakt op deze manier heel makkelijk tennisvriendjes en -vriendinnetjes!

    

Tijdens de Kia World Tour (rood/oranje) wordt gespeeld op vijf zondagen en de Groene competitie kent zeven speeldagen:

 

Kia World Tour: 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober 2018.

 Groene competitie: 16, 23, 30 september en 7, 14, 21 en 28 oktober 2018.

 

Geef je op!

 

Jij doet toch ook in het najaar mee aan de leukste competitie van het land? Meld je dan nu aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wacht niet te lang, de inschrijving sluit 25 juni 2018.