required category

Error the gallery with an id of: 0 is not published

Thuisblijverstoernooi 2018

De Nieuwe Leden Commissie heeft dit jaar opnieuw het ThuisblijversToernooi georganiseerd.  Het toernooi was wederom een enorm succes. Deze keer deden er ook drie enthousiaste deelnemers van LTC Zutphen mee. Vanwege de warmte waren we al om 9.00 uur gestart. Met koffie en cake. Er hadden zich 22 deelnemers ingeschreven. De spelers hebben drie keer een ronde getennist. De partijen waren prachtig ingedeeld, zodat iedereen moest strijden om de punten.  Tussendoor hielden we steeds even een korte drinkpauze.

De sfeer was heel gezellig! Rond twaalf uur werd er een fantastische lunch geserveerd.  Heerlijk met z’n allen in de schaduw van de platanen. Daarna was de prijsuitreiking. Twee dames en twee heren gingen met een mooie fles wijn naar huis! Alle deelnemers gingen met een voldaan gevoel naar huis.

Het volgende toernooi dat de NLC gaat organiseren is het  “Terug Van Vakantie Toernooi”. Dit toernooi is gepland voor zondag 16 september. ( start 12.00 uur) Er komt een inschrijflijst naast het afhangbord te hangen. Je kunt je óók opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit toernooi heeft als doel: elkaar ontmoeten na de vakantie, ervaringen uitwisselen en genieten van mooie tennisuurtjes! Kortom: doe gezellig mee. Wij hebben er nu al zin in!!

De Nieuwe Leden Commissie,