De 'Husselavond Speciaal' is een speciale tennisavond voor de eigen clubleden, met als doel om (nieuwe) (andere) leden van de club beter te leren kennen en ook met het doel om eens, anders dan de mensen van je vaste groepjes,  met en tegen andere leden te tennissen.
Speciaal' omdat er op deze husselavond een programma is.

Om 19.00 uur werden de deelnemers met koffie en cake ontvangen. Om 19.30 uur startten de partijen, die door husselen werden samengesteld, maar ook deels vooraf al waren vastgesteld, waardoor ook met niveau kon worden rekening gehouden.
Er werden leuke partijen gespeeld. Het weer was daarbij prima.
Rond 21.30 uur eindigden de laatste wedstrijden. Er werd nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Graag nodigen we je alvast uit voor de Husseluitwisseling met LTC Zutphen, op dinsdagavond 14 mei. Deze avond vindt plaats op ons eigen tennispark in Gorssel. Je kunt je hiervoor inschrijven op de inschrijflijst naast het digitale bord.

Zie op de website het volledige programma 2019 van onze activiteiten en toernooitjes.

De NLC.

Husselavond special 26 maart 2019