Iedere lid tussen 18 en 67 jaar is verplicht 2 bardiensten per jaar te doen (1 bardienst is: een dagdeel of avond van 3  uur). De leeftijd is verhoogd van 65 tot 67 jaar, dit is in  de afgelopen ledenvergadering besloten.

Uitzonderingen:
- commissieleden zijn vrijgesteld van deze verplichting
- leden die om zwaarwegende redenen menen geen bardiensten te kunnen doen, moeten zich tot het bestuur wenden.

66+ leden zijn welkom om ook bardiensten te draaien en iedereen is welkom om vaker dan 2x per jaar een dienst te draaien.
De uitleg voor de inschrijving voor de bardiensten vindt u op hier, vervolgens gaat u naar mijn KNLTB  en bardienstplanner. Hier vindt u de richtlijnen voor het inplannen.
De inschrijving is mogelijk vanaf 5 december tot 19 december 2016.

De periode van planning loopt van 1 januari 2017 tot 1 januari 2018. Hieronder volgen de verschillende acties die voor u van toepassing kunnen zijn:
- Bent u tussen 18 en 67 en u valt niet onder de uitzonderingen dan wordt u geacht zich in te plannen in het barrooster minimaal 2x.
De periode van inroosteren staat momenteel open tot 21 maart.  Na deze periode worden de leden, die niet voldaan hebben aan de afspraken ingeroosterd door de barcommissie.
- Bent u tussen 18 en 67 en u wilt ontheffing vragen dan graag een mail naar het bestuur met dit onderbouwde verzoek voor 17 maart.
- Bent u 66+ en u bent vrijwillig bereid bardienst (en) te draaien, dan mag u zich inplannen in het barrooster.

Heeft u hulp nodig voor het inplannen of andere vragen, graag een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken uit naar een gezellig tennisseizoen zowel op de baan als in het clubhuis en vertrouwen dan ook op de medewerking van iedereen.