• jeugd-01.jpg
 • markepaal5.jpg
 • markepaal6.jpg
 • markepaal7.jpg
 • markepaal10.jpg
 • markepaal13.jpg
 • markepaal16.jpg
 • markepaal28.jpg
 • markepaal29.jpg
 • markepaal34.jpg

Elektronisch Afhangbord.

LTC Gorssel werkt met een elektronisch afhangbord. Het afhangen geschiedt met de KNLTB ledenpas. Zo kun je snel zien welke banen er vrij zijn om te spelen. U kunt ook vanuit huis, van achter uw computer, zien of en hoeveel banen op een bepaald moment bezet zijn. Daarom is het van belang dat u altijd (correct) afhangt.

Door naar het afhangbord te gaan en in te loggen met uw KNLTB pas heeft u directe toegang. Afhangen van achter uw computer, is echter niet mogelijk.

Mocht u het afhangen lastig vinden en/of er niet direct uitkomen, er zijn altijd wel leden aanwezig om u daarbij te helpen.

Inlog code afhangbord

Mocht u geen bardienst draaien of uw inloggegevens kwijt zijn, dan kunt u aangeven op de KNLTB website met het KNTLB nummer dat op uw tennispasje staat, dat u uw wachtwoord vergeten bent. Hierna ontvangt u direct een nieuw wachtwoord per e-mail waarna u snel verder kunt. 

Reglement Elektronisch Afhangbord

 1. Het elektronisch afhangbord is het enige systeem waarop kan worden afgehangen. Het oude afhangbord buiten wordt dus niet meer gebruikt. Alleen in geval van storing wordt er zomers nog op het oude afhangbord afgehangen. De regels, die gelden bij het elektronisch afhangbord, blijven van kracht. Speelduur op het oude afhangbord is dus ook (minimaal) 45 minuten. Bij storing van het elektronisch afhangbord in de winter, legt u bij het elektronisch afhangbord een briefje neer waarop baan, afhangtijd en spelers zijn vermeld.
 2. Alleen de pas van het huidige jaar werkt op het systeem.
 3. Zonder pas kun je niet afhangen en dus niet spelen.
 4. Pas vergeten, betekent dat je niet gerechtigd bent om te spelen. Echter indien jouw pasje nodig is bij het afhangen, omdat er voor de dubbel 3 pasjes nodig zijn of omdat je singelt, kun je alleen spelen op voorwaarde dat je een briefje met daarop je naam en de afhangtijd baan, duidelijk zichtbaar, bij het elektronisch afhangbord legt
 5. Leden die zonder af te hangen op de baan staan, kun je hierop aanspreken, afhangen is verplicht.
 6. Om af te hangen voor een single, zijn 2 passen nodig. Echter indien een speler wordt geïntroduceerd, is één pas van het introducerende lid voldoende. Zie hiervoor het Introducé Reglement.
 7. Om af te hangen voor een dubbel, zijn minimaal 3 passen nodig.
 8. Ieder hangt met zijn eigen pas af, dus niet spelen met de pas van een ander!
  Alvorens met het spelen van de dubbel te kunnen aanvangen, moeten minimaal 3 spelers aanwezig zijn op de club.
 9. Leden dienen altijd eerst de vrije banen af te hangen.
 10. Indien op de eerstvolgende vrijkomende banen op één van deze banen wordt gesingeld, wordt eerst de single afgehangen.