De leden van de sponsorcommissie zijn: Erik Nieuwenhuis, Karin Meulendijks en Henri Jaartsveld.

Zij leveren een belangrijke bijdrage in het gezond houden van de financiën van de club. Steeds zoekt de commissie naar nieuwe mogelijkheden om meer voor onze sponsoren te doen.

Een initiatief van deze leden leidde enige jaren geleden tot de oprichting van de zgn. Club van Honderd (Leden). De jaarlijkse bijdrage van € 15 wordt met name in faciliteiten voor de jeugd geïnvesteerd. Wilt u zich opgeven voor de club van honderd (€ 15 per jaar) laat dit dan weten.

Wilt u ook sponsoren of heeft u een tip? Meld u aan via Erik (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Karin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Henri Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiteraard kunt u ook voor vragen bij hen terecht.