Wilt u lid worden van tennisvereniging LTC Gorssel? Dat is heel eenvoudig! Download het aanmeldformulier die voor u van toepassing is en vul het formulier in. Het formulier kunt u opsturen naar:

Ledenadministratie LTC Gorssel

t.a.v. Rietje Jansen

Dortherdijk 13

7215 LC Joppe

Voor vragen kunt u ook bellen naar 0575-469760.

Inschrijfformulier junior (download)

Inschrijfformulier senior (download)

Machtiging lidmaatschapsbijdrage (download)

Het pasje wordt door de KNLTB vervaardigd en uit gegeven. Bij verlies van uw pasje kun je bij de ledenadministratie een nieuw ledenpasje aanvragen; kosten € 7,50. Het pasje wordt per post toegezonden.

Omdat nieuwe leden langer moeten wachten op een ledenpasje, kunnen zij, om toch al deel te nemen aan trainingen e.d. een tijdelijke ledenpas aanvragen.

Denkt u nu, ik zou wel lid willen worden, maar ik ben alleen of ik kan nog niet tennissen. Wilt u eerst wat lessen volgen, kijk dan voor meer informatie bij Tennisles en kijk wat de trainers van ProTe-In (Professionele Tennis Instructeurs) voor u kunnen betekenen. Twijfelt u nog steeds? Kom dan eens kijken op een dinsdagavond (husselavond) of bij een toernooi of activiteit om de sfeer te proeven. U bent van harte welkom!

Lees meer over de Nieuwe Ledencommissie en de activiteiten die deze commissie organiseert voor nieuwe leden.

Contributies 2016

Seniorleden (geboren in 1998 of eerder) € 184,00
Jeugdleden t/m 9 jaar (geboren in 2007 of later) € 46,00
Juniorleden 10 t/m 17 jaar (geb. in 2006 t/m 1999 ) € 74,00
Studenten € 76,00 bewijs van inschrijving meesturen
2e en volgend juniorlid € 63,00
80+ leden € 92,00
Rustend lidmaatschap € 31,00

Opzeggen

Voor 15 december jaarlijks schriftelijk bij de secretaris of de ledenadministratie. Bij niet tijdig opzeggen van uw lidmaatschap, bent u automatisch uw contributie over het gehele komende jaar verschuldigd.

Betalingen

Door aanmelding geeft u de vereniging toestemming om de contributie per automatische incasso te innen. Contributies te storten op bankrekening NL78RABO0322364183 t.n.v. LTC Gorssel.