Welkom op de webpagina van LTC Gorssel. Wij zijn de tennisvereniging van het dorp Gorssel in de gemeente Lochem.

We hebben rond de 500 leden en een tennispark met 7 kunststofbanen en twee gravelbanen. Alle banen zijn voorzien van verlichting. Er is een gezellig clubhuis waar u na het tennis wat kunt gebruiken.
Deze pagina biedt u de mogelijkheid om via de links naast en boven deze introductiepagina alles te weten te komen over LTC Gorssel. Zowel de historie, we bestaan al meer dan 50 jaar, als de actualiteit kunt u via deze pagina terugvinden.
Daarnaast vindt u hier alle nuttige informatie die u voor een lidmaatschap of een bezoek nodig heeft. We hopen in ieder geval dat u het plezier herkent dat onze leden beleven aan de tennissport, zowel aan de wedstrijdsport als recreatief.