ProTe-In (Professionele Tennis Instructeurs) is een zelfstandige organisatie die op LTC Gorssel, TC Welgelegen, LTC Zutphen en TV de Hoven en opereert en hier o.a. de tennislessen verzorgd. Nadat er jarenlang ervaring in dienstverband is op gedaan, is de tennisschool opgericht op 1 april 2006. Binnen ProTe-In is er de mogelijkheid om club-, selectie- en regiotrainingen te volgen.

Het programma is onderverdeeld in kids-, jeugd-, senioren- en privétraining.

Jeugdtraining

De kidstraining t/m 9 jaar wordt gegeven in groepen van 8 kinderen, waarbij ze spelenderwijs leren tennissen en het sociale aspect een belangrijke rol vervult  tijdens de training.

De jeugdtraining t/m 17 jaar wordt gegeven op basis van inzet en discipline, waarbij het plezier voorop staat. In elke training komen technische, tactische, mentale en conditionele vormen aan de orde. Tot de leeftijd van 12 jaar wordt er extra veel aandacht besteed aan de coördinatie.

Er bestaat voor ieder jeugdlid de mogelijkheid om meer dan 1 lesuur per week te trainen. Hoe meer trainingsarbeid, hoe groter de vooruitgang. Hierbij moet je wel rekening houden dat het belangrijk is dat je ook genoeg wedstrijden speelt. Een toernooi programma maken wij niet alleen voor de selectie maar voor een ieder spelend jeugdlid binnen LTC Gorssel.

Seniorentraining

U kunt individueel of in groepsverband aan uw tennisspel werken. In groepsverband wordt een gezamenlijk programma afgewerkt, waarin alle slagen en spelsituaties voorkomen. De groep bestaat uit 4 personen en er wordt zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld. Het is natuurlijk ook mogelijk je met een groep in te schrijven, zorg er dan voor dat  het lesformulier tegelijk met de andere formulieren ingeleverd wordt bij de trainer.

Privétraining

Wilt u liever een slag of spelsituatie wat meer uitdiepen dan kunt u uiteraard ook privé-training volgen. Deze wordt voor u, na een korte analyse op maat gesneden en al snel zult u hiervan de vruchten plukken.

Jeugdtraining t/m 17 jaar 5/6 personen € 88,00 - €105,60
Jeugdtraining t/m 17 jaar 4 personen € 132,00
Seniorentraining 4 personen € 132,00
Privétraining (half uur) 2 personen € 264,00
Losse training   € 60,00

Prijzen zijn per persoon, per winterseizoen à 12 weken.

Tennisleraar

Christel ten Have.

Algemene voorwaarden

• Een lesuur bedraagt 50 minuten en de prijzen zijn per persoon.
  • Wanneer er niet aan de gewenste keuze een indeling kan plaats vinden, dan zullen wij in onderling overleg de groepsgrootte of lesgelden aanpassen.
  • Bij het niet inleveren van het te downloaden lesformulier kunnen wij je niet indelen.
  • Bij het vervallen van de les door het weer zal er 1 maal ingehaald worden bij 2 maal uitval. (max. 2x inhaal mogelijk)
  • Bij verhindering of ziekte dient dit uiterlijk 1 uur voor aanvang van de training gemeld te worden aan de trainer, zodat hij zijn programma kan aanpassen.
  • Zodra het lesschema is vastgesteld, vindt er géén teruggave van het lesgeld plaats

Inschrijfformulier tennislessen (download)